(VIDEO) Izbacivanje iz Zadruge: Evo ko je napustio BELU KUĆU!

Jedan stanar manje!

printscreen
printscreen

Anđela Lazić, nominovana je sinoć tako što je dobila najmanje glasova publike. Ostali ukućani složili su se da bi najbolje bilo da Miljanu Vračeviću ove nedelje uruče nominaciju, dok je Bora Santana, zbog nasilničkog ponašanja direktno nominovan.

Ovi zadrugari proveli su vreme od sinoć do večeras u izolaciji, sve dok ih voditelj Ognjen Amidžić nije pozvao da odigraju igru, koja im može doneti dupliranje glasova publike. Večeras su nominovani, u okviru ove igre, morali da stave čarape na glave i da loptom koja visi obaraju flaše.

U igri se najbolje pokazao Miljan Vračević, tako da su njemu duplirani glasovi. Nakon svega, voditeljka Dušica Jakovljević, svom kolegi Ognjenu Amidžiću, javila je kakvo je finalno stanje sa procentima glasova, kao i ko mora da spakuje kofere i izađe iz najgledanijeg rijaliti programa.

Vašom odlukom, Miljan Vračević dobio je 70 procenata, 19 je imao Bora Santana posto, dok je Anđela osvojila 11 odsto podrške gledalaca, tako da je Anđela Lazić ukućanka koja je na Božić napustila “Zadrugu”, a po rekaciji na njenom licu može se zaključiti da joj je žao što je napustila svoju družinu, nakon samo nekoliko nedelja boravka pod krovom Bele kuće

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve − 7 =