(VIDEO) Luna nije mogla da sakrije suze kada je dobila PISMO OD ANABELE I SLOBINIH RODITELJA

Nije mogla da se suzdrži!

printscreen
printscreen

Luna Đogani jedna je od učesnica rijalitija koji obara sve granice gledanosti, a jedan od razloga za to jeste i njena veza sa Slobom Radanovićem, koji je uplovio u romansu sa njom iako je oženjen. Ona je danas napunila 22 godine, a kako je i dalje stanovnica impresivnog grada nadomak Beograda, njeni najbliži su joj priredili iznenađenje.

Naime, ona je dobila dve torte i veliki buket cveća kao i mnogo slatkiša, ali i čestitke od svojih najmilijih.

-Lunči, ljubavi moja, nek ti je najsrećni rođendan, voli te seka najviše na svetu. Nedostaješ mi previše podrško moja, ne mogu da zamislim dan bez tebe, ali navikla sam da kad dođem iz škole neće me dočekati moja Luna, moja najveća podrška. Izdrži, volim te – napisala joj je sestra Nina.

-Luuuuno, bilo je to pre 18 godina, mart 8. kada sam prvi put držala svoju najlepšu devojčicu – ovako je počinjala poruka za tvoj 18. rođendan. Poželela sam ti najveću ljubav, ali se nisam nadala da će se baš desiti u Zadruzi. Nebo moje, ja znam da si ti moja jer si mi došla iz najlepših snova. Voli te tvoja mama i čekam te tamo gde si me ostavila – napisala je, između ostalog, njena majka Anabela, koja ovom prilikom nije pozdravila Slobu u pismu.

-Ljubavi moja, rođendanko moj, sve bih dao da mogu da te zagrlim bar na sekund i osetim tvoj miris. Jaka si i dobro se nosiš sa svime, ponosan sam na tebe. Tvoja ljubav sa Slobom je mnogo jaka, drži se Slobe. Ti si rođena pod srećnom zvezdom. Sve će ovo proći i jednog dana ćete se smejati svemu ovom – poručio joj je otac Gagi.

 

Ona je dobila čestitke i od prijatelja i fanova, a među njima i čestitku od Slobinih roditelja, Draginje i Dušana, kao i tortu, koja je veoma obradovala. Kako je sve ovo izgledalo i šta su Luni najmiliji poručili, pogledajte u nastavku:

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ten + thirteen =