Obradović objasnio zašto je poljubio grb Zvezde: Hteli su da me unište

Trener Monaka Saša Obradović objasnio je svoj potez pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Obradović je srdačno dočekan od strane navijača srpskog kluba, zbog čega je došao do centra iglarišta, kleknuo i poljubio Zvezdin grb.

Iskusni stručnjak zauzima veliko mesto u istoriji aktuelnog šampiona ABA lige, gde je igrao tokom karijere, a kasnije i bio trener. Taj mandat nije imao srećnu završnicu, pa ga je doček kakav je dobio utoliko više emotivno pogodio Obradovića.

“Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga”, dao je Obradović kontekst i dodao:

“Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo.”

Obradovića su navijači dočekali na najbolji način, ali ne i košarkaši Zvezde koji su ga iz srpske prestonice ispratili sa ubedljivim porazom (92.68).

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × 1 =