Stiže nam novi diskonter: Evo kada otvara prve prodavnice

Kako je ranije objavljeno, jedan od najvećih makedonskih maloprodajnih lanaca Stokomak planira ulazak i ekspanziju na srpskom tržištu.

Zoran Mladenović, Izvršni direktor kompanije Stokomak je za portal Retail Serbia izjavio: “Početak rada marketa planiran je za prvi kvartal 2025. godine. Naša poslovna filozofija i orijentacija, kao i do sada, stavlja akcenat na zadovoljstvo naših potrošača, pa se odatle naša strategija razvoja tržišta u Srbiji planira na mikro lokacijama dostupnim što većem broju potencijalnih potrošača. Nakon detaljne analize tržišta u Republici Srbiji, smatramo da prema konceptu našeg poslovanja imamo šta da ponudimo našoj ciljnoj grupi potrošača, a to je ponuda najboljeg kvaliteta po najnižim cenama, i naravno, brza i efikasna kupovina”.

“Već smo u pregovorima sa velikim brojem lokala u kojima bismo potencijalno otvorili naše maloprodajne objekte. Trenutno se vrši provera dokumentacije, a nadamo se da ćemo vrlo brzo moći da Vam damo informaciju u kojim će gradovima biti otvoreni prvi marketi”, dodao je Zoran Mladenović ispred kompanije Stokomak.

Stokomak trenutno posluje sa 73 modernih diskonta širom Severne Makedonije.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

nineteen + 8 =