Kompletna rekonstrukcija parkirališta „Vidin kapija”

JKP „Parking servis” saopštilo je da rekonstrukcija parkirališta „Vidin kapija“ počinje u ponedeljak, 26. juna, da će radova trajati 120 dana, zbog čega će parkiralište biti zatvoreno za korisnike.

-U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, „Parking servis“ će započeti građevinske radove na parkiralištu „Vidin kapija“, kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora – ističe se u saopštenju.

Planirana je, kako se precizira, izgradnja 71 parking mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon. Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom.

Nakon rekonstrukcije, parkiralište „Vidin kapija” će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP „Parking servis”. Korišćenje će se plaćati po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama „Parking servisa”, navodi se u saopštenju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 × 1 =