KOMŠINICA IZ LAJKOVCA SILOVALA DEČAKA? “Izazivala ga je i hvatala za polni organ”

Slučaj koji je potresao Srbiju!

 

pixabay
pixabay

 

Protiv N. D iz Lajkovca podneta je krivična prijava zbog sumnje da silovala maloletnog S. D. Prema rečima izvora iz istrage, osumnjičena je četiri meseca seksualno zlostavljala dečaka, pre nego što je slučaj otkriven.

 

N. D. su raskrinkali roditelji maloletnog S. D. koji su zlostavljanje prijavili policiji. Dečakov otac N. D. kaže da je najpre čuo glasine da se nešto čudno dešava.

Počela je priča po selu, a sin je prvo sve poricao. Onda ih je moja supruga nahvatala na gomili. Otišla je do njenih roditelja da ih upozori, ali su je oni izbacili iz dvorišta. Onda je i sin sve priznao. Rekao je da je sve počelo kada je on imao 13 godina. Ona ga je izazivala i hvatala za polni organ. N. D. je na lošem glasu, priča se da mnogo voli momke, a mi smo sve prijavili policiji – priča N. D.

On dodaje da je njegov sin potresen i uplašen zbog svega što se dogodilo i da zbog toga ne ide u školu.

– Moram da ga vodim kod lekara i psihologa. Nisam tako vaspitao decu, on je još bio dete, a ona devojka, kada je to počelo, sramota – ogorčen je dečakov otac.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, N. D od juna do oktobra ove godine spavala sa S. D.

Protiv devojke je podneta krivična prijava zbog obljube sa detetom i ona se brani sa slobode. Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a na saslušanje bi uskoro trebalo da budu pozvani zlostavljani maloletnik, kao i N. D. Nezavisno od toga da li je dečak dobrovoljno imao seksualne odnose sa starijom devojkom, ipak je reč i krivičnom delu, jer je seks sa maloletnicima zakonom zabranjen – objašnjava izvor.

Krivična prijava protiv N. D. biće prosleđena Višem tužilaštvu u Valjevu, koje je nadležno za ovaj slučaj.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

16 − five =