NOVI SAD: UBICA IMA 25 GODINA I BROJNA KRIVIČNA DELA

Mladić Stefan S. (25) glavni je osumnjičeni za ubistvo Milana Pribakovića Prikija (29), koje se dogodilo prekjuče oko šest sati ujutru na afterpartiju u novosadskoj diskoteci “The End”.

Kako saznajemo Stefan S. je identifikovan na osnovu izjava svedoka, ali i snimaka sa sigurnosnih kamera u diskoteci.

Zbog skrivanja informacija uhapšen je Vuk T. (24), pod sumnjom da nije prijavio krivično delo i Stefana S. iako je bio prisutan u diskoteci, video je ubistvo i znao njegovo ime.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega će biti krivična prijava, dok se za Stefanovićem intezivno straga.

Stefan S. je policiji poznat od ranije i ima više krivičnih prijava, između ostalog i za nošenje oružja, iznude i posedovanje narkotika.

On je i osuđivan zbog nošenja oružja, a u trenutku ubistva za njim je bila raspisana potraga zbog služenja zatvorske kazne na koju je osuđen.

Postoje sumnje koje ovog mladića dovode u vezu sa još slučajem napada noževima koji se nedavno desio, ali se taj događaj još istražuje.

Kako saznajemo, u istrazi su presudni video snimci kamera koje su radile i koje su snimile Stefana S. Iako je otkriveno gotovo sve u vezi sa ubistvom, još uvek nije jasan motiv zbog čega je Pribaković tako svirepo ubijen pred mnogo svedoka.

Prema našim saznanjima Stefanović je neposredno pred ubistvo došao u klub, najverovatnije u društvu uhapšenog Vuka T.

Jedna verzija događaja da je odmah zapucao, a druga da je čak sa nesrećnim mladićem prvo izašao napolje, da se u klub prvo vratio Pribaković, a za njim i ubica koji je onda hladnokrvo otvorio vatru.

Nesrećni momak je prvo pogođen u desnu, a zatim i u levu nogu, a kobna rana bila je pokidana arterija na desnoj preponi i on je ubrzo izdahnuo uprkos pokušajima gostiju lokala da zaustave obilno krvarenje.

Ubica je, prema nezvaničnim saznanjima, pokušao da se reši pištolja i bacio ga, ali je oružje ipak kasnije pronađeno.

Izvor: Blic

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × 2 =