(VIDEO) Aleksandra i Luna iskreno pričale o Davidu: Moraš da mu kažeš da TO MORA DA PRESTANE!

Postale su jako dobre prijateljice.

printscreen
printscreen

Aleksandra Subotić protekle noći prošla je kroz pravu dramu kada je videla snimak na kom su njen dečko David Dragojević i Luna Đogani veoma bliski.

Iako je prešla preko toga i navela da shvata da među njima ne postoje emocije, nakon emisije Aleksandra se ponovo rasplakala, a Luna je prva prišla da je uteši.

-Ja ne želim da te gledam kako plačeš, ne želim da te gledam u tom stanju. Ti to nisi zaslužila, ne želim da te bilo ko ponižava. Ja sam preživela pakao kad sam se zaljubila. Ne želim da se meni dešavaju takve gluposti. Ja sam vas zavolela, mnogo mi prijate, mene to najviše boli, ja ću možda morati da se odvojim od vas da ne bi bilo ovih stvari. Ja ti iskreno kažem, ja bih poludela da gledam klipove kako se moj dečko navodno muva sa nekom, ali ne želim da se to dešava. Osećam se loše, kao da nešto loše radim, vi ste meni prijatelji ovde – rekla je Đoganijeva.

-Ja kroz ovo prolazim dve godine. Ja imam problem sa tim što se meni ti snimci namerno prave. Nemam problem sa tobom. Ako se ti odvojiš, biće neko drugi. Treba mi vremena da oguglam na te stvari. Nije lepo kada znaš da napolju postoji grupa ljudi koja želi da te povredi – jecala je Aleksandra.
Njih dve su sedele za crnim stolom u dnevnoj sobi i nisu obraćale pažnju na ostale zadrugare, iako su im pojedini povremeno prilazili.

-Muka mi je da svi prave budalu od mene. Ja samo normalno reagujem na normalne stvari. Svi se sprdaju i svima je smešno – jadala se Subotićeva.

-Ti ništa nisi kriva. Meni nije ništa smešno i mnogo sam se potresla što se ovo dešava. Svi su ovde ljubomorni što se mi družimo, što imamo iskreno prijateljstvo – navela je Luna.

Blogerka je zatim odlučila da posavetuje Aleksandru kako da se postavi prema svom dečku, te da mu više ne sme dozvoljavati neke stvari.

-Moraš da kažeš Davidu da to grljenje i tako to ne može više da radi. Ti tu ne grešiš, ja te podržavam. Ja svom dečku nisam dozvoljavala da grli svaku devojku. Znam da on nema lošu nameru, ali to napolju ne izgleda tako – rekla je Đoganijeva.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 × two =