(VIDEO) Lepi Mića ZGROŽEN situacijom između Blondi i Marijane, a evo šta je imao da kaže o tome!

I on se iznenadio.

printscreen
printscreen

Nakon što je o njoj pričala Suzana Perović Blondi u radio-emisiji kod Suzane Perović i Zorice Marković, Marijana Zonjić je skočila iz kreveta i počela na sred dvorišta da se svađa sa Blondi.

U sve se umešao i Savo Perović, a njegova majka je u radio-emisiji pričala kako je pre ulaska bila u kontatku sa majkom Marijane Zonjić i da je tužila ovu zadrugarku. Tokom svađe koja je bila u dvorištu, Blondi je polila kafom Marijanu.

Kako bi Marijanu smiro Adam Đogani se umešao, da bi posle nekoliko minuta zajedno sa njima sve su komentarisali Lepi Mića i Zorica Marković, a Ana Korać ih je slušala sa strane nekoliko minuta posle čega se udaljila od svojih cimera.

-Spominje mi mamu i tatu. Ona je počela prva da ih spominje. Polila me kafom kada sam je gurnula. Nju boli što sam ja rekla za Savu ono. Neka za mene govori svašta, ali neka mi ne dira roditelje. Priča o mom rođaju, koji ju je j*bao da bi dobila tablice – pričala je Marijana.

-Ovo ste doneli ovde vi, ne mi. Vi ste doneli to iz vašeg podruma. Ovo ponašanje je iz vašeg podruma. Rekla je da je njena majka rekla da se kloni mene i tebe Zorice, a njena majka zvala telefonom i pozdravljala mene i tebe. Znači da laže! – pričao je Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two × three =