(VIDEO) Luna napala Baneta zbog Zerine: Popićeš ti tužbu psihičko zlostavljanje!

Potresla se zbog svoje drugarice Zerine, pa je za sve okrivila Čolaka.

printscreen
printscreen

Tokom večerašnje emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do velike svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka koja je kulminirala kada je on otkrio da je sa svojom bivšom devojkom imao s*ka u rijalitiju. Zerina je bila isprovocirana Banetovim uvredama toliko da je pokušala da ga polije vodom, ali se tom prilikom okliznula i udarila glavu.

Luna Đogani se jako potresla zbog svoje drugarice, pa je napala Baneta i za sve njega okrivila.

-Ženu koju navodno voliš gledaš na podu u nesvesti i kažeš: “Jesam ja kriv”. P*čko jedna! Da li se tako reaguje kada nekome nije dobro?! Što je nisi šutnuo do kraja?! Nemoj da mi se foliraš ološu, napolju ljudi ne mogu očima da te gledaju! – vikala je ona.

-Bane joj je odgovorio da ima pravo da vređa Zerinu, ako i da će tužiti nju i Lunu za svaki sledeći fizički napad.

-Hajde, jedva čekam! Popićeš ti tužbu psihičko zlostavljanje. Svaki dan je maltretiraš! I svi vi koji ga branite ste isti kao on – dodala je ona.

Zorica Marković se osetila prozvano nakon ovih Luninih reči, s obzirom na to da je ona u dobrim odnosima sa Čolakom.

-Odvoji odnos sa Zerinom od njega. Znam da ne voliš Zerinu, ali ne možeš da braniš ovog psihopatu. kako bi reagovala da tebe neko tako maltretira? – rekla je Luna Zorici.

-Da li ja tebi zameram što braniš Zerinu? Ne zanima me ko je u pravu, ja nikome ne verujem. Ti imaš pravo da voliš koga hoćeš. Ja sam rekla da je nije gurnuo, već je pala sama – odgoorila joj je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

16 − 3 =