(VIDEO) Miki priznao: Činjenica je da se mi volimo, ali smo tu, gde smo!

Nije imala komentar na njegovo detaljno izlaganje.

printscreen
printscreen

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa je pregledavanje najzanimljivijih situacija koje su obeležile dane iza zadrugara moglo da počne.

Snimci su se nizali, a u jednom od njih bili su Suzana Perović i Zorica Marković koji su komentarisali ponašanje Mikija Đuričića. Pčelar je pomno slušao šta su zadrugarke rekle o njemu, pa je pored njih dve ustao da komentariše.

-Želim da se izvinim svojoj porodici za sve zbog Mikija. To se više neće dogoditi. Nemamo više odnos. Ne bih volela da ta moja odluka utiče na njega da on uradi nešto loše po sebe – rekla je Suzana, a onda je Miki rekao:

-Ona je u životu bila povređena i ne zna da se ponaša u situaciji kada je neko voli. Najmanji problem je kada postoji klip, ja sam se tada umešao. Uvek se oko gluposti svađamo. Činjenica je da se mi volimo, ali smo tu, gde smo. Emocija ima i ne možemo da ih savladamo. Čovek koji je neljubazan prema konobaru, a prijatan prema vama ne znači da je dobra osoba. Činjenica je da zbog rijalitija nismo u mogućnosti da lepo funkcionišemo. Ispostavi se da nije srećna sa mnom. Trudim se iz petnih žila, ali ne ide mi – detaljno je komentarisao Miki njegov odnos sa Suzanom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

Izvor: pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + eighteen =