(VIDEO) Stanija stala na BANETOVU STRANU: Ovo je “ponašanje zaljublenog čoveka”

Njihovoj svađi nema kraja!

printscreen
printscreen

Stanovnici rijaliti programa “Zadruga 2” ove noći igraju “Igru istine” u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Sledeća koja je postavljala pitanje je Stanija Dobrojević, koja je svojim pitanjem dodatno isprovocirala Zerinu Hećo. Stanija je podržala ponašanje Baneta Čolaka, koje je okarakterisala kao “ponašanje zaljubljenog čoveka”. Zerini se to nije svidelo, pa je ušla u žustru raspravu sa Dobrojevićevom.

-Da li ćeš moći da se nosiš sa tim, da ne padaš u vatru za stolom i ne reaguješ tako? Mislim, vaša priča je gotova, on je krevet do mog i mi samo pričamo, sve je okej – izjavila je Stanija.
-Ja ništa ne iznosim ovde za stolom, niti da je on takav. Ti si prišla meni i rekla da on to sve radi iz ljubavi. Da li je to ljubav? Sve šta mi je rekao, sve šta je izneo, da li će osoba koja te voli izneti ono što je on rekao u subotu? Ti ni ne znaš šta je on meni sve govorio! On je bio moj emotivni partner, sa kojim sam je preživela ono što mi se desilo, da bi posle svega ono on izjavio. Da li je to ljubav – vikala je Zerina na sav glas.

Njihova svađa nastavila se, ali ne zadugo, jer su obe shvatile da moraju da spuste loptu. A ono što je sigurno jeste da će se priča između Stanije, Baneta i Zerine nastaviti.

 

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 − 5 =