(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA LUNE I BRENDONA: Zadrugari razmenili teške reči, spomenuli i SLOBU I KIJU!

Pokazala mu zube.

printscreen
printscreen

Većina zadrugara je već u dubokom snu, dok su Luna Đogani i Branislav Radonić Brendon odlučili da baš tada reše problem koji je nastao kada je ona spomenula bivšeg cimera koji je diskvalifikovan iz Zadruge.

Brendon je ciljano spominjao pobednicu prve sezone “Zadruge”, Kristinu Kockar sa čijim je tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem u vezi bila Luna Đogani pred kamerama.

-Rekla sam ti moje zanimanje. Ja sam ljubavnica. Ja sam ameba. Spominješ mi Kiju, ja sam sto puta rekla da je Kija dostojanstvena i lepa – rekla je Luna.

-Ti si ljudsko biće koje je prilično depresivno za svoje godine, ali si lepa – dobacio je Radonić.
-Rekao si da sam odvratna i da sam ljubavnica i da sam sve najgore. Nemoj sada da lažeš. Nije lepo lagati. Kod mene si završio – rekla je Luna, ali je Brendon dobacio:

-Zaljubljen sam u tebe – povikao je Brendon.
-Dečko ti se ložiš na muškarce. Ja imam pi*ku, ne možeš da se ložiš na mene. Ja sam ti bila drugarica ovde, čak sam se i sa bratom svađala zbog tebe jer te nije gotivio, ja sama te branila. Ako hoćeš da me uvrediš, ne treba da spominješ Slobu i Kiju, drugo nešto nađi, ali nemaš šta da nađeš – rekla je Luna Đogani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × one =