(VIDEO) Večeras NEĆE BITI ŽURKE u Zadruzi, a evo i zbog čega!

Nisu se dobro pokazali kao anđeli i đavoli.

printscreen
printscreen

Zadrugari su ove nedelje dobili zadatak u okviru koga su bili podeljeni u dve grupe, na anđele i đavole. Bilo je potrebno da đavoli naprave što više sitnih pakosti, dok su anđeli trebali da se bore protiv zla.

S obzirom na to da su ukućani, kako je vreme prolazilo, sve više i više odustajali od zadatka, noćas je stiglo pismo Velikog šefa koji je odlučio da u noći između srede i četvrtka ne dođe do žurke, kojoj se ukućani uvek raduju.

-Svako je imao neke svoje razloge, ali u to ne ulazimo. Zadatak proglašavamo neuspešnim i otkazujemo ovonedeljnu žurku. Provoda, luksuza i lagodnog života neće biti sve dok ne izvršavate zadatke – između ostalog pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon ovog pisma ukućani su održali sastanak i krenuli da komentarišu svoju kaznu. Zbog posledica koje će snositi bili su veoma razočarani, jer neće biti provoda. Podsetimo se da žurka nije organizovana ni prošle nedelje, zbog prekida zadataka.

-Jedna osoba me je iznenadila i ja ću joj se javno izviniti. To je Maca Diskrecija! Samo zato što je danas prišla i rekla da ima zadatak da mi upropasti krevet – rekao je Anđelo.

-To je bila laž! Slagala sam te! Ja sam zaista imala zadatak, tako da ne moraš da mi se izvinjavaš – obratila se cinično Maca Anđelu, nakon čega je otišla da se svlači u garderoberu.

 

U svom izlaganju Saška Karan priznala je da je uzela novac od Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je u ponedeljak popodne poludeo. Pevačica je obećala svojim cimerima da će im vratiti novac po završetku sastanka.

 

-Od kada sam ušla u kuću, niko od pevača neće da dođe da peva, jer sam ja ovde – šalila se Miljana na svoj račun i priče po kojima je prepoznatljiva i dodala: Šalu na stranu, mnogo mi je žao zbog žurke, jer ja volim žurke, tada se opustim!

-Ja sam popi*deo – kratko je vidno ljut na svoje cimere rekao Marko Miljković.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

19 − fifteen =