(VIDEO) NOVI ZADRUGAR ŽAKI planira da posvađa NJIH DVOJE!

Žaki planira da im pomrsi konce!

printscreen
printscreen

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, “Zadruge”, ove nedelje imaju zadatak da naprave film. Režija je pripala Kristini Kockar, a scenario je pisao Slobodan Radanović, što je dovelo do nove svađe između supružnika.

 

Sloba je ranije podelio uloge svojim cimerima, a Luni Đogani je pripalo da igra devojku sumnjivog morala, iako su mnogi očekivali da će blogerka dobiti glavni lik.

Puno pažnje skrenula je i uloga Milana Miloševića. Ovaj stanar u filmu će igrati muškarca koji voli da se oblači u ženu. Milošević je u toku popodneva, dok je čekao svoj red za snimanje, sa novim stajlingom razgovarao sa Drvetom mudrosti.

 

-Pozvao sam Vas da se upoznamo – reklo je Drvo.
-Ćao! Sada su mi svi zadrugari rekli da postoji jedno drvence sa kojim ne mogu polno da opštim, ali mogu da razgovaram s vremena na vreme. Ja sam Žaki! Nova sam učesnica – prihvatio je maksimalno Milan svoju ulogu.

 

-Drago mi je, Žaki. Iznenađen sam novim zadrugarom – izjavio je Drvo mudrosti.

-Ja sam u Zadrugu došla zbog problema koje sam imala napolju. Radila sam na ulici. Smatram da mi je potrebna reklama i da je ovo idealna prilika da postignem veću cenu! Ja se bavim najstarijim zanatom, a nisam obućarka – pričao je Milan, odnosno Žaki.

Drvo je upitalo gospođicu Žaki ko joj se najviše dopada od muških ukućana, a ona je bez dlake na jeziku otvoreno priznala na koga je od stanara bacila oko.

 

-Ovaj Anđelo nije loš! Kažu da kod njega svaka prolazi. Pa ću i ja probati! Probala bih nešto, par nekih pozica. Mislim da nije kod njega teško proći. Preko mame ću njegove devojke. Mislim da mogu da rasturim tu vezu – rekla je Žaki, a ceo razgovor preslušajte u donjem snimku.

 

Izvor: Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × four =