ALBANCI BRUTALNO ZAPRETILI VUČIĆU I SRBIJI: Poručuju da su jači nego 1999. i da se NAORUŽAVAJU najsavremenijim naoružanjem! 

Bivši ministar odbrane lažne države Kosovo Armend Mehaj brutalno je zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekavši da je tzv. Kosovo jače nego 1998-1999. i da se oprema najsevremenijim naoružanjem.

Mehaj je naveo da jačanje takozvane kosovske policije i drugih organa bezbednosti pokazuje zrelost i jačanje tzv. kosovske države.

– Vučićeve pretnje državnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu Kosova su trajne i predstavljaju dokaz da se srpska država nije promenila, već je samo nastavila hegemonističku srpsko-velikosrpsku politiku. Podsećam srpskog predsednika da je Kosovo višestruko jače nego 1998-1999, a pre svega u izgradnji svojih vojnih kapaciteta.Naoružavanje ovih poslednjih najsavremenijim naoružanjem je u najmanju ruku dokaz da je naša zemlja jača nego što se na prvi pogled čini. Isto tako, jačanje kosovske policije i drugih organa bezbednosti pokazuje zrelost i jačanje države Kosovo protiv njenog suvereniteta – rekao je Mehaj.

Uveravam sve građane Republike Kosovo, da je naša bezbednost na najboljem mogućem nivou, to je zahvaljujući povećanju kapaciteta naše vojske, naše policije i obaveštajnih službi Kosova, ovo povećanje je napravljeno zahvaljujući podršci NATO-a i Sjedinjenih Američkih Država. Naši građani treba da spavaju mirno, kako je rekao moj prijatelj i veliki prijatelj Kosova, američki ambasador Džef Hovenier – rekao je Mehaj.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two × four =