Beogradske pijace na Danima Beograda u Herceg Novom

Na poziv Turističke organizacije Beograda, JKP „Beogradske pijace“ se po drugi put predstavilo na Danima Beograda tokom „Praznika mimoze“ u Herceg Novom. Svoju bogatu ponudu predstavili su šampioni pijaca, zanatlije i male porodične radionice.

Promocija JKP „Beogradske pijace“ na manifestaciji „Praznik mimoza“ u Herceg Novom je važna, jer najveći broj noćenja u Beogradu ostvaruju upravo gosti iz Crne Gore. Turistička organizacija Beograda promovisala je kulturne i turističke potencijale Beograda, među kojima su bile i beogradske pijace. One su našle svoje mesto u ukupnoj turističkoj ponudi grada i predstavljaju prostore koji se moraju obići prilikom posete prestonici. Takođe, jedna od preporuka bila je i pijaca „Palilula“, koja spada u jednu od najlepših pijaca u ovom delu Evrope. Na Danima Beograda, JKP „Beogradske pijace“ promovisalo je i nove street food restorane poput Koordinata street, Morava, Fuka, Pretop, Mehurić i sl., koji su promenili koncept pijaca i doprineli da one postanu urbana mesta okupljanja.

JKP „Beogradske pijace“ predstavilo je svoje manifestacije koje su osvojile srca velikog broja stanovnika Beograda, Srbije i mnogobrojnih turista. Posetioci su bili u prilici da se upoznaju i sa sadržajem brojnih manifestacija kao što su: Noć ukusa, Beogradski noćni market, Pijačni karavani, Dečiji karavani, Zabavište zanatište, Dani vina, Dani prirodne kozmetike, Vintidž fest.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two × 5 =