BEOGRADSKI NOĆNI MARKET I KARAVAN ZIMNICE NA PIJACI „SKADARLIJA“

Zimski Beogradski Noćni Market održaće se u petak, 29. decembra na pijaci „Skadarlija“, u periodu od 18 časova do ponoći u organizaciji Najjačih ukusa Srbije.
Ova jedinstvena manifestacija okupiće male porodične radionice, zanatlije, dizajnere, umetnike i ugostitelje na najvećem festivalu hrane, pića i dizajna.
Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog Noćnog Marketa obeležiće praznična atmosfera, uz gastronomske ponude koje će zadovoljiti svačiji ukus i kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike.
U subotu 30. decembra ponuda na pijaci „Skadarlija“ biće bogatija. Svi posetioci ove pijace pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, za novogodišnju trpezu.
U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

nine + 14 =