„Čistoća“ podelila još 1046 zelenih PVC kanti na Čukarici

Beograd, 9. oktobar 2023. godine – Ekipe JKP „Gradska čistoća“ su proteklog vikenda, podelile još 1046 zelenih PVC kanti za odlaganje klasičnog komunalnog otpada individualnim domaćinstvima u opštini Čukarica.

To znači da je preko hiljadu domaćinstava u naseljima ove beogradske opštine dobilo nove zelene PVC kante koje su im ekipe JKP „Gradska čistoća“ dostavile na kućne adrese i tom prilikom zamenile stare, oštećene, i dotrajale koje nisu bile pogodne za dalju upotrebu.

Tehnologijom odnošenja smeća putem kanti, sugrađanima se olakšava odlaganje i izbacivanje otpada, te pruža kvalitetnija komunalna usluga.
Tokom uručenja kanti, sugrađanima je dodatno predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je njihova jedina obaveza da određenim danom u sedmici kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer komunalni radnici „Čistoće“ ne ulaze u privatne posede.

Sugrađani koji nisu bili u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti pogonu JKP „Gradska čistoća“ u opštini u kojoj žive, kako bi dogovorili preuzimanje kante za svoje domaćinstvo.
Samo tokom ove i prethodne godine, individulanim domaćinstvima na teritoriji Beograda podeljeno je blizu zelene PVC kante za odlaganje klasičnog komunalnog otpada poseduje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

one × three =