„Čistoća“ sve jača i bolja, u preduzeću nova vozila i radnici


Vozni park JKP „Gradska Čistoća“ Beograd od danas je bogatiji za još 4 potpuno nova vozila za čišćenje i pranje prestoničkih ulica, odnosno 4 autocisterne zapremine 8 kubika. Cisternama najvišeg kvaliteta, dodatno je obnovljen i modernizovan vozni park preduzeća, koji u ovom trenutku broji preko osam stotina vozila različitih tipova.
U poslednjih pet godina preduzeće je znatna sredstva uložilo u obnovu voznog parka, tako da je prosečna starost vozila sa 15 godina smanjena na oko četiri godine.
Pored toga kolektiv JKP „Gradska čistoća“ dobio je pojačanje, tako što je u stalni radni odnos zaposleno još 42 radnika prevashodno na poslovima vozača komunalnih vozila i komunalnih radnika.
-JKP „Gradska čistoća“ Beograd ima visoko postavljene ciljeve, te radi unapređenja poslovanja i ostvarivanja svojih ciljeva kontinuirano nabavlja nova vozila- izjavio je vršilac dužnosti direktora JKP „Gradska čistoća“ Beograd, Marko Popadić.
On je dodao da ovakva vozila doprinose tome da Beograd bude još čistiji i uređeniji grad.
Novozaposlenim radnicima poručio je da je pred njima težak i odgovoran posao, i poželeo sreću i uspeh u daljem radu.
-Nastavićemo da zapošljavamo jer je rad komunalnih radnika i vozača od suštinskog značaja za higijenu našeg glavnog grada i kvalitet života svih Beograđana- zaključio je Marko Popadić.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen + 19 =