DETALJI POGIBIJE MLADIĆA (18) KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Evo zašto je SEO u automobil – porodica slomljena 

Cela nesreća je misterija jer je on potpuno izgubio kontrolu nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

Tinejdžer (18) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11:20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke, krenuo je iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Naime, Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu, a najverovatnije je izgubio kontrolu nad svojim “sitroenom” i sudario se sa automobilom “fijat stilo” u kom su bili otac i sin.

– On je bio kod svog strica ovde u Palanci i rekao mu je da ide do dede na selo nešto da mu pomogne, ali kod dede se nikada nije pojavio. Tada smo čuli šta se desilo i odmah svatili o kome je reč. Porodica je slomljena – kaže komšija.

Prema njegovim rečima, cela nesreća je misterija jer je on potpuno izgubio kontrolu nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

– Muškarac koji je išao u suprotnom smeru je kočio sigurno 100 metara, verovatno je mislio da će se mladić vratiti u svoju traku, ali je došlo do direktnog sudara i on je preminuo na mestu – kaže komšija.

Kako se saznaje, čovek (48) koji je bio za volanom “fijata” je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

– Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. Za sada je na osnovu tragova na putu ustanovljeno samo da je mladić prešao u suprotnu traku i tako naleteo na vozilo u kojem su bili otac i sin – kažu.

– Telo mladića biće poslato na obdukciju i radiće se analiza da se proveri da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika – dodaje se. 

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × three =