Duljaj najavio razgovor sa upravom – Kerkez: “Žao mi je zbog toga”

Nakon što je bio neutešan i bez puno komentara nakon poraza od Čukaričkog, trener Partizana Igor Duljaj je nešto opširniji bio na konferenciji za medije.

Nakon drugog uzastopnog poraza Partizana na Banovom brdu, Duljaj je najavio da će razgovarati sa čelnicima kluba o svojoj odgovornosti, ali da ne misli da je on glavni problem.

“Moram po drugi put nažalost da čestitam kolegi. Teško je reći kako dalje. Ono što ću ja učiniti, to je da ću postaviti pitanje ljudima u upravi oko moje odgovornosti. Voleo bih da sam ja problem, to bi rešilo mnoge stvari. Partizan će i dalje postojati, ja ću uvek biti uz Partizan”, rekao je Duljaj.

“Nekada najteži teg nije u nogama, nego u glavi. Mnogo je teško kada su ljudi pod opterećenjem. To ne sme da bude izgovor ni limit bilo kom igraču. Važno je da vidimo šta je najbolje za Partizan. Bile su dve potpuno različite utakmice, a ono što se pamti je pobeda Čukaričkog. Mi smo u nezavidnoj situaciji i više skoro ništa ne zavisi od nas”.

Naredni izazov za crno-bele je “večiti” derbi.

“U ovom je momentu teško odgovoriti na to. Filipović je izašao, neki igrači imaju kartone i to ćemo znati pred samu utakmicu”, zaključio je Duljaj.

“Žao mi je što čujem da će kolega Duljaj razgovarati sa upravom i znam njegovu porodicu i brata, znam da je jak karater i da će negde naći put”, rekao je Kerkez, te nastavio:

“Očekivali smo drugačiji Partizan, agresivniji. Reako sam i pre da Partizan nije zaboravio da igra i da je mnogo teško igrati protiv njih. Odigrali smo taktički zrelo. Znamo da igraju pod drugačijim pritiskom. Psiha je posle prve pobede bila na našoj strani, rezultat se pamti i mislim da smo zaslužili da pobedimo. Nije bilo lako, imali smo momenat kad smo se mučili, ali smo timski odigrali dobro da sačuvamo mrežu. Ipak, sve se brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje važna utakmica, imamo još šest mečeva i Kup i nema opuštanja”, poručio je Kerkez.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × 1 =