Fibi i Ros uputili poslednje zbogom Čendleru: “Zamišljam te, tamo gore…”

Zvezda ‘Prijatelja’ Dejvid Švimer (57), koji je tumačio Rosa u čuvenom sitkomu, emotivnom objavom na Instagramu oprostio se od kolege i prijatelja Metjua Perija.

Zahvalio mu je na desetogodišnjem ‘smehu i kreativnosti’ i podelio njihovu staru fotografiju sa seta.

Nikada neću zaboraviti tvoj besprekoran komedijski tajming i tvoj nastup. Mogao si ravnu liniju dijaloga podesiti po svom ukusu, što je rezultiralo nečim potpuno originalnim i neočekivano smešnim. I dalje se tome divim. Imao si srce. Bio si velikodušan, podelio si ga sa nama da napravimo porodicu od šest stranaca – napisao je David.

Fotografija koju je podelio pokazuje, kako kaže, njegov omiljeni trenutak sa Perijem na snimanju. „Sada me to istovremeno nasmeje i rastužuje“, napisao je Švimer.

Zamišljam te gore, negde, sa istim belim odelom, sa rukama u džepovima, gledaš okolo i govoriš: ‘Može li biti još oblaka?’ – dodao je on. 

Od Perija se takođe danas oprostila i Lisa Kudrou, koja je glumila Fibi Bufe u “Prijateljima”. 

„Na snimanju pilot epizode Prijatelja predložio si da igramo poker i učinio si to tako zabavnim, da smo se odmah zbližili. Hvala ti na tome. Hvala ti što si me tako jako zasmejavao da su me mišići boleli od smeha i suze su mi tekle niz lice svaki dan. Hvala ti na toplom srcu, odnos nas šestoro je zaista zahtevao kompromis. I hvala na razgovorima. Hvala ti što si se pojavio na snimanju i kada se nisi osećao dobro. I onda si briljirao. Hvala ti za najboljih 10 godina koje sam mogla imati. Hvala ti što sam poznavajući tebe naučila šta su milost i ljubav. Hvala ti na vremenu koje sam provela sa tobom, Metju“, napisala je glumica.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

thirteen − seven =