GLJIVICE, DERMATITIS I EKCEMI: Ovo je jednostavan način da se rešite kožnih oboljenja!

Pokušavate već dugo da se otarasite kožnih oboljenja, ali vam ne uspeva. Iako ste hteli da budete spremni za leto i da sve izlečite, nije vam pošlo za rukom. Skrivate delove kože na kom su gljivice ili ekcemi, a to samo leti dovodi do pogoršanja zbog toplote i znojenja. Dosta preparata koje ste probali – ili nisu delovali ili se problem vrati.

Više nema potrebe da se mučite i isprobavate razne preparate, jer vam predstavljamo onaj koji sigurno deluje – Fungapure.

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

kurir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three + twelve =