HITNO! Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane

Suprug nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš optužen je za njeno ubistvo tri nedelje nakon što je nestala!

Brajan Volš je već u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu para i krvave sekire.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo. Tada će verovatno biti predstavljeni dokazi korišćeni za dobijanje naloga za ubistvo.

– Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo – rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morrisej

Brajan je tvrdio da ga je supruga probudila 1. januara nešto posle 6 sati rekavši da ima “hitno poslovne obaveze” u Vašingtonu i da je nakon toga krenula na aerodrom. Tada ju je navodno poslednji put video.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gde se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavljen tek 4. januara.

– Tokom pretrage imanja policija je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož – saopštila je ranije policija.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × five =