IZAŠAO IZ ZATVORA NA VIKEND PA DOBIO OŠTRICU U LEĐA! Nenad brutalno izboden u klubu u Užicu, traga se za napadačem

Nenad S. (24) zadobio povrede opasne po život kad mu je, kako tvrdi njegov prijatelj, nepoznata osoba prišla s leđa i četiri puta mu zarila nož

Nenad S. (25) teško je povređen kada ga je nepoznati napadač izbo četri puta nožem u leđa dok je sedeo za šankom u jednoj užičkoj diskoteci, a nakon ranjavanja mladić je iznesen ispred lokala, gde ga je obezbeđenje još i pretuklo, tvrdi za Kurir prijatelj povređenog.

Burtalni napad na Užičanina dogodio se u noći između petka i subote, a u tom momentu on se nalazio na slobodnim danima iz zatvora, pošto služi kaznu za nanošenje teških telesnih povreda. Kako Kurir saznaje u užičkoj policiji, još uvek niko nije uhapšen.

– Policija traga za osobom koja je hladnim oružjem povredila mladića, kao i za osobama koje su učestvovale u tuči. Osumnjičeni još uvek nisu identifikovani, radi se na rasvetljavanju slučaja – kaže naš izvor iz policije i dodaje da je ovo krivično delo kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, identifikaciju osumnjičenih otežava to što nema video-snimaka sa sigurnosnih kamera iz samog kluba, ali ni ispred njega.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve + eleven =