Izmene na linijama javnog prevoza tokom održavanja „Rakovičkog karnevala”

Tokom održavanja manifestacije „Rakovički karneval” doći će do izmena na pojedinim linijama javnog prevoza u nedelju,  2. aprila, od 06:00 do 18:00 časova, najavili su Sekretarijata za javni prevoz.

U navedenom periodu doći će do obustave saobraćaja u Ulici patrijarha Joanikija na delu od Ulice vidikovački venac do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac  saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama. 

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja ulicu Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, navodi se u saopštenju. 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × one =