JEDAN OD UBICA ESKOBARA POKUŠAO DA SE ZAKOLJE! Osvedočeni kriminalac likvidacijom namirio dug prema “kavčanima”

Muškarci koji su uhapšeni zbog sumnje da su pre pet dana u Rušnju na bezinskoj pumpi likvidirali visokopozicioniraog “škaljarca” Ranka Radoševića, odavno su ogrezli u kriminal i drogu!

Jedan od njih se posle robije, hvalio da je osvedočeni kriminalac, dok je drugi jednom prilikom u rodnom gradu pokušao pred društvom da se zakolje!

Osumnjičeni je proveo pet godina u zatvoru zbog trgovine drogom, a po izlasku na slobodu, 2021. godine nastavio je da se bavi kriminalom. Sumnja se da je pristao da ubije Radoševića da bi time namirio dug prema “kavčanima”, čiju je drogu prodavao, piše “24.sedam”.

Drugi osumnjičeni je pre izvesnog vremena u jednom kafiču stavio sebi nož pod grlo preteći da će da se zakolje, nakon što je u lokalu izbila svađa. Za ovog mladića kažu da potiče iz dobre porodice, da mu je stric bio ugledni sudija u ovom gradu, ali da je Luka odavno krenuo stranputicom, družeći se sa lokalnim dilerima.

Ranko Radošević je ubijen 9. marta u kafiću u beogradskom naselju Rušanj, na benzinskoj pumpi kada su maskirani napadači sa kapuljačama na glavi i hiruškim maskama preko lica ušetali u lokal i pucali u žrtvu koju su potom overili sa dva hica u glavu. Sa ubicama je, kako se sumnja, predhodno imao dogovor da se tu nađu zbog prodaje automobila.

Muškarci su uhapšeni ubrzo nakon ubistva Radoševića, koji je bio kum sa Bobanom Baćovićem iz Nikšića, za koga se veruje da je posle ubistva Jovice Vukotića u Istanbulu preuzeo vođstvo nad “škaljarskim klanom”.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fifteen − 9 =