JKP “BEOGRADSKE PIJACE“ NA 17. SAJMU ETNO HRANE I PIĆA

JKP “Beogradske pijace“ predstaviće se na 17. Sajmu etno hrane i pića, koji se održava u Hali 2 Beogradskog sajma, od 30. novembra do 03. decembra.

U okviru štanda grada Beograda, Sekretarijata za privredu, predstaviće se JKP “Beogradske pijace“. Na predstojećem sajmu, JKP „Beogradske pijace“ predstaviće svoje poljoprivredne proizvođače, zakupce sa beogradskih pijaca. Oni su inače, stalni izlagači na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje: Pijačni karavani, „Noć ukusa“, Bazari prirodne kozmetike, Dani vina, na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta, napravljeni na tradicionalni način, po starim recepturama.
Sajam etno-hrane i pića odigrao je u poslednjih 16 godina značajnu ulogu u promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda poput ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka, zimnice, suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva, čajnih mešavina, sušenog voća, pekarskih proizvoda, vina i rakije, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.
Pokrovitelji 17. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd.
Pozivamo vas da posetite štand grada Beograda na Sajmu etno hrane i pića od četvrtka, 30. novembra, do nedelje, 03. decembra, u periodu od 10 do 19 časova.

JKP “Beogradske pijace“- Tradicija i kvalitet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × two =