Još jedan dokaz da je zdravlje Vladimira Putina narušeno? Glasine pokrenuo video sastanka sa ćerkom ministra odbrane i jedan “zabrinjavajući” detalj

Dosta se u poslednje vreme piše o navodno narušenom zdravlju predsednika Ruske federacije Vladimira Putina. Ovaj put povod je snimak sa sastanka sa ćerkom ruskoj ministra odbrane Sergeja Šojgua.

Snimak je nastao dok je Vladmir Putin (69) obilazio vojni muzej u okviru svečanosti povodom Dana mornarice Rusije, koji se obeležava poslednje nedelje jula. Šef Kremlja viđen je kako razgovara sa Ksenijom, ćerkom ministra odbrane Sergeja Šojgua, dok komarci zuje oko desne strane njegovog lica.

Na snimku koji objavljuje “Dejli mejl” vidi se kako Putin podiže levu ruku u pokušaju da otera insekte dok desnu ruku ne pomera. Snimljen je i trenutak kako lagano šepa pored Ksenije i nastavlja obilazak.

Klip je novi u nizu snimaka koji su pokrenuli nagađanja o zdravstvenim problemima Putina poput čudnih grčeva nogu i nekoordinisanog kretanja.

Različiti izvori poslednjih meseci nagoveštavaju da se Putin navodno bori sa raznim bolestima, među kojima su pominjani i kancer i Parkinsonova bolest.

blic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × 1 =