Jovan prodaje prelepo imanje na obroncima Fruške gore za 37.500 evra! U ponudi veliki voćnjak i pomoćni objekti, a i šuma u opticaju – evo po kojoj ceni

Priroda Fruške Gore mami mnoge građane iz svih delova Srbije, koji ovde provode slobodne dane u nekoj od brojnih vikendica načičkanih na ovoj planinii, ali se često odlučuju da ovde provedu život ili započnu biznis. Takvu mogućnost nudi i oglas u kojim se prodale imanje sa voćnjakom na obroncima Fruške gore i to za 37.500 evra.

U pitanju je imanje koje se prostire na 18 ari zemljišta sa kućom i pomoćnim objektima površine 85 metara kvadratnih, precizirano je u oglasu u jednoj Fejsbuk grupi.

Vikendica poseduje 2 spavaće sobe, kuhinju (nove pločice), kupatilo je novo. Nova je PWC stolarija i košuljice na podovima, a poseduje i podrum.

Vlasnik je naveo da se na imanju nalaze egzotične vrste drveća “koje tokom citave godine cvetaju i opijaju svojim mirisom. Idealno kako za odmor tako za zivot”. Prošle godine je, kako kaže, urod od dunje iznosio 1.1 tonu je se voćnjak nalazi i ispred i iza kuće.

Pored letnje bašte, ovde se nalaze bunar i objekat za sušenje mesa. Gradski vodovod je, takođe, priključen.

Vlasnik navodi da je lokacija jako dobra, odnosno da se na 1 kilometar udaljenosti nalazi manastir Privina Glava, a na 4 kilometara manastir Sveta Petka, na 3 kilometra jezero Sotsko, Šid je na 6 kilometara, na kilometar je i Lipovača, vazdušna banja, izletište. Udaljenost od Beograda je sat vremena vožnje auto-putem.

“Vazdušna banja. Idealno za beg iz gradske vreve, mesto koje odiše mirom i spokojem, vi sve vidite, ali vas niko ne vidi od zelenila i parka ispred kuće. Sve sto treba nekome za život ima u blizini na nekih 5 kilometara: marketi, banke, pošte, restorani, apoteke”, stoji u opisu ponude.

Naglašeno je da postoji mogućnost kupovine jednog lanca bagremove šume u blizini za 19.000 evra.

blic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 − seven =