KOME JE BOJOVIĆ DAO RUKU ROĐENE SESTRE!? Legionara svi znamo, blagoslov za brak sa Marijom morao da traži i od “vođe zemunskog klana”!?

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se prošle godine Marijom (43), ćerkom Vuka Bojovića, legendarnog direktora Beogradskog zoološkog vrata i rođenom sestrom Luke Bojovića (49), vođom takozvanog “novog zemunskog klana”. Pre braka, njih dvoje su dve godine bili u vezi

Kapetan Dragan, nekadašnji legionar i dobrovoljac, je dobio blagoslov za brak od porodice, a i od Luke Bojovića. Vasiljković za ruku svoje supruge morao je da traži blagoslov pre nego što su se zakleli na večnu ljubav.

– Blagoslov sam tražio od Marije i vladike Stefana, a dobio sam ga od svih članova porodice koji zajedno sa nama dele našu sreću – rekao je tada Kapetan Dragan.

Svadba je održana u njihovoj kući na Avali u koju su se uselili pre nego što su stupili u brak, a u kojoj žive sa pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i mačićima. Venčanju je prisustvovao uzak krug ljudi. U prisustvu matičara, kumova, rodbine i prijatelja, Kapetan Dragan i Marija su prošle godine jedno drugom rekli sudbonosno “da”.

– Nisam se ja oženio Marijom, već sam se udao i živimo nakon venčanja u njenoj kući. Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga – rekao je Vasiljković.

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

– Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite – rekao je on ranije i dodao:

– Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam – priča ranije u jednom od intervjuu apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two + one =