KRENUO DA PROVEDE PRAZNIKE SA PORODICOM, PA OTIŠAO U SMRT: Samo što se čuo sa ženom progutao ga oblak amonijaka kod Pirota – rođaci uočili čudan detalj

Tarik Pehlivan se neposredno pred smrt čuo sa suprugom, rođaci zapazili čudan detalj na snimku

– Bio je humanista, iskrena, duhovita, prosvećena osoba koja je volela da sarađuje i deli prijateljstvo. Ova iznenadna smrt dočekana je sa tugom u gradu Fatsa, u kojem je živeo sa porodicom. Rodbina, prijatelji, komšije i voljeni bili su veoma tužni zbog njegovog preranog odlaska.

Ovako govori Murat Bahri Sarihan iz Istanbula, rođak turskog kamiondžije Tarika Pehlivana (55) čije je telo pronađeno ispod podvožnjaka, u blizini pruge na ulazu u Pirot, nakon izlivanja amonijaka iz jedne od prevrnutih cisterni.

Vraćao se kući, da praznike dočeka sa porodicom

Sarihan kaže da je Pehlivan je radio oko 15 godina kao vozač kamiona u kompaniji koja se bavi međunarodnim prevozom u gradu Fatsa i da se vraćao iz Evrope za Tursku gde je trebalo da stigne oko 27. decembra kako bi sa porodicom proveo novogodišnje praznike.

Nije mogao da zna da će tog 25. decembra oko 17.30 časova, na pruzi kod mesta Soportski Han na ulazu u Pirot, gde je stao da predahne, iz šina iskočiti voz koji je prevozio amonijak.

Otrovni gas krenuo je da se širi iz jedne od prevrnutih cisterni, stvarajući beličasti, gotovo neprozirni oblak…

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13 + 5 =