KRVAVA SVAĐA NA RADNOM MESTU: Kolegu ubo u vrat, pa skočio sa zgrade i POGINUO

Dvojica radnika špediterske kompanije sukobila su se danas u Kopilici u Splitu.

Iz PU splitsko-dalmatinske javljaju da su oko 14 sati primili dojavu da je muškarac povređen, najverovatnije oštrim predmetom, te da je prevezen u bolnicu na pružanje lekarske pomoći.

Kolegu ubo u vrat pa skočio sa zgrade

Dalmatinski portal piše da je jedan muškarac drugog ubo hemijskom olovkom u vrat, dok Slobodna Dalmacija navodi da je muškarac uboden nožem. Nakon što je čuo da dolazi policija, popeo se na vrh zgrade i bacio se.

Policija javlja da je na mestu događaja pronađen još jedan povređeni muškarac. Međutim, Slobodna je naknadno objavila da je muškarac koji je skočio sa zgrade preminuo.

Policija videla muškarca koji skače sa zgrade

Koleginica dvojice muškaraca je čula buku u kancelariji, a kada je došla, videla je povređenog kako se drži za vrat i krvari. Pitala ga je gde mu je kolega, a on je rekao da je izjurio negde, piše Slobodna Dalmacija.

Policijska patrola je, kad su dolazili na intervenciju, videla muškarca da skače sa zgrade.

Povređenom muškarcu je u splitskoj bolnici pružena lekarska pomoć, a povrede bi mogle da budu lakše prirode. Ni jedan ni drugi do sada nisu bili poznati policiji ni po kakvim problemima, a nije poznato koje su to međusobne razmirice imali, a koje su dovele do ovakve tragedije.

Mesto događaja je obezbeđeno i preduzimaju se mere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 − 8 =