KURTIJEVI SPECIJALCI PRETUKLI SRPSKU DECU: Brat i sestra iz Žitkovca na meti batinaša

“Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod.”

Specijalci policije tzv. Kosova pretukli su večeras dvoje dece, brata i sestru, od 18 i 15 godina u Žitkovcu.

 Brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu se nastavlja. Ponovo su na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji, maloletni K.R. i D.R. brat i sestra brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, opština Zvečan dok su vozila kvad. Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede, koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica.

Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost.

Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač – kaže se u saopštenju Srpske liste.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × three =