LAŽNA UZBUNA U ZRENJANINU! U kamionu na pumpi nije bilo nikakve eksplozivne naprave

Prema informacijama sa lica mesta, na privatnoj benzinskoj stanici na Beogradskom putu u Zrenjaninu, nakon jutrošnje panike i informacije da je u jednom vozilu bomba, sve je normalno i utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi

 Naime, nakon što je jutros oko 9 časova ujutro, u benzinsku stanicu na ulazu u Zrenjanin, uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja, navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba, nastala je panika i strah.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brtinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ilakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu.

Dva časa nakon nemilog događaja, saobraćaj na putu i promet na benzijakoj stanici je uspostavljen.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 × five =