LEPA BRENA VOZILA 250 NA SAT! Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti!

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena za Informer otkrila je da adrenalinski zavisnik, da voli sigurnu i bezbednu vožnju, ali da je nove automobile morala da proba, pa je vozila 250 na sat.

Folk diva, popularna pevačica kaže da uvek bira luksuzni auto, jer u njemu provodi dosta vremena i kola smatra drugom kućom.

– Ovde kod nas na Balkanu uvek moraš da muškarcima daš prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač,vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad.. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 km/h. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća.

Lepa Brena ističe da je dobar deo života provela u autobusu na putovanjima.

– Provela sam 10 godina u autobusu, tu sam spavala, jela pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više krenuli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim autombilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom.

Pevačica je otkrila da je probala da vozi autobus kada je bila mlada.

– Mlados, ludost! Probala sam da vozim autobus i to kada smo snimali filmove, ali ima mnogo više brzina. Divim se ženama koje su piloti, ženama koje voze brodove, autobuse kod nas i dalje vlada velika diskriminacija koja je očita, ali svuda u svetu je sve to normalno. Kada ima decu i porodicu, šta će ako je to njen poziv, mora da radi. Ne postoji ni jedan posao u kme je žena izuzeta.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13 − eleven =