Lidl objavio prve oglase za posao u Crnoj Gori: Evo šta traže

Lidl Crna Gora nedavno je i zvanično registrovan a sada su objavili i prve oglase za posao.

Kompanija je nedavno registrovana u Crnoj Gori i zvanično pod imenom nemačkog lanca marketa, podseća Investitor.

Od kompanije se u narednim godinama očekuje da otvori više velikih maloprodajnih objekata širom Crne Gore a sudeći po dva objavljena oglasa, trenutno im je u fokusu pronalaženje pravih lokacija, odnosno nekretnina.

Kompanija je preko agencije za zapošljavanje oglasila pozicije za administrativnog asistenta i akvizitera kojem će glavni posao biti upravo pronalaženje lokacija na terenu.

U oglasu za administrativnog asistenta kao opis posla navodi se prijem, obrada, priprema i administracija ugovora i dokumenata, prijem i klasifikacija ponuda nekretnina, vođenje poslovne dokumentacije za projekte, briga o ključnim dokumentima iz područja nekretnina (odlaganje originala, provera autentičnosti potpisa, naplata po garancijama itd) kao i opšti administrativni poslovi.

Od kandidata se očekuje srednja ili visoka stručna sprema ekonomskog ili društvenog usmerenja, minimum dve godine prethodnog radnog iskustva na administrativnoj poziciji ali i visok nivo znanja nemačkog ili engleskog jezika.

Budući akviziter imaće posao pronalaženja lokacija na terenu, uspostavljanje i održavanje kontakata sa službama nadležnim za izgradnju objekata infrastrukture, kao i sa lokalnim samoupravama, opštinskim i republičkim organima, vođenje pregovora za kupovinu zemljišta te priprema ugovora o kupoprodaji zemljišta.

Potrebne kvalifikacije za ovu pozicije su visoka stručna sprema građevinskog, arhitektonskog ili ekonomskog usmerenja, odlične veštine komunikacije i pregovaranja te znanje nemačkog ili engleskog jezika.

Prijave za oba oglasa podnose se do 12. avgusta.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 + eleven =