Ljubav na pijaci „Palilula“ – Marinkovići proslavili 65 godina braka sa predstavnicima JKP „Beogradske pijace“

Današnji dan bio je posebno značajan za gospođu Julijanu i gospodina Iliju Marinković iz Velikog Sela, koji su proslavili impresivnih 65 godina braka. Ova porodica je poznata po uzgajanju domaćeg povrća, koje prodaje na beogradskoj pijaci “Palilula” još od 1970. godine. Njihova predanost prirodnom načinu uzgajanja povrća, privukla je brojne kupce koji već decenijama kupuju krompir, luk, šargarepu, paradajz, boraniju, tikvice, celer, pasulj, kupus i druge namirnice.

Julijana i Ilija, među mušterijama poznati kao Juca i Ika, nisu samo prodavci svojih proizvoda, već i izvor mudrosti o dugovečnosti braka. Njihova priča traje još od vremena njihovih roditelja, koji su svojoj deci brak “ugovorili”. Da u roditeljskoj proceni nije bilo greške, govori činjenica da već 65 godina žive skladno u harmoničnoj zajednici. Kada su upitani za savet o srećnom braku, Juca i Ika su otkrili da su podrška, razumevanje, rad i vedrina, ključ dugovečnosti zajedničkog života.

Povodom ovog izuzetnog jubileja, predstavnici JKP “Beogradske pijace” posetili su Marinkoviće kako bi im čestitali i izrazili zahvalnost za njihovo dugogodišnje poverenje. Marinkovići su ne samo naši dugogodišnji zakupci, već i deo naše velike porodice. Ova priča o ljubavi i vernosti je podsetnik na važnost zajednice i tradicije. Marinkovići su primer prave ljubavi koja svedoči da pijaca nije samo mesto kupovine, već i mesto gde se rađaju trajna prijateljstva i ljubav. Njihov jubilej je podsetnik svim posetiocima pijaca, da cene ne samo sveže proizvode, već i vrednosti ljubavi, zajedništva i tradicije koje pijace simbolizuju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 − four =