Medvedev besan: “Kopilad, poludebilni potrošni materijal… Oni se istrebljuju”

“Boja” naše opozicije ratuje sa svojim narodom, ne želi samo poraz Rusije i njenu smrt, već pogubljuje i svoje sunarodnike, poručio je bivši ruski predsednik

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev reagovao je na teroristički napad koji se dogodio u Sankt Peterburgu, prilikom kojeg je poginuo poznati ratni dopisnik Vladlen Tatarski, poručivši da se sa teroristima ne pregovara, već da se oni istrebljuju bez patetike.

“Terorizam se vratio na naše ulice, u naše gradove. Maske su pale. Eto, ‘boja’ naše opozicije ratuje sa svojim narodom, diže u vazduh i ubija. Ova kopilad ne samo da otvoreno želi poraz Rusije i smrt naše otadžbine, već sada pogubljuje svoje sunarodnike. Na jednom sastanku, poginuo je nenaoružani novinar, a nekoliko desetina nedužnih gledalaca je povređeno”, napisao je Medvedev na Telegramu.

On je dodao da tupoglavi izvršioci terorističkih napada sada kukaju “iskoristili su me”, što je verovatno i istina.

“Poludebilni potrošni materijal koji koristi naša nesistemska opozicija imao je sreću da je opstao. Ali ih ovo, naravno, neće spasiti od pravedne kazne. Još gore, do sada su bez odmazde ostali oni glavni, koji su hranili i finansirali unajmljene ubice, koji su im diktirali planove. To je naša takozvana nepomirljiva opozicija, koja se već nekoliko godina bori protiv sopstvene države uz aktivnu podršku Zapada, gde se o njoj snimaju pompezni filmovi, nagrađeni pristrasnim nagradama”, naveo je on.

Prema njegovim rečima, svi ovi “smrdljivi” mediji, Navaljni, Volkov, Ponomarjov i ostali Hodorkovski postali su obični teroristi i ubice, koji slatko uživaju u gledanju krvi ruskih građana.

“Sa teroristima se ne pregovara. Oni se istrebljuju kao besni psi kojima iz usta curi otrovna pljuvačka. Bez dodatne patetike. Čim se ukaže prilika, čak i ako su ponekad potrebne godine. Opraštanje i saosećanje se ne primenjuju kada su u pitanju oni. To je ono predstavlja najvišu pravdu”, zaključio je Medvedev.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 + five =