Mihailo Dosković novi predsednik Gradske opštine Zvezdara

Na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Zvezdara, na predlog novoizabrane predsednice Skupštine Nevene Stanić, većinom glasova, za predsednika opštine izabran je Mihailo Dosković sa izborne liste “Aleksandar Vučić – Zvezdara sutra”.

Po izboru za predsednika opštine, Mihailo Dosković, zahvalio se prvenstveno građanima Zvezdare na ukazanom poverenju kao i Srpskoj naprednoj stranci i koalicionim partnerima, uz čvrsto obećanje, da će biti posvećen kontinuitetu politike Srpske napredne stranke, koja podrazumeva realizaciju započetih i planiranih projekata, koji će poboljšati kvalitet života svih sugrađana.

“Moji primarni ciljevi su da kroz svakodnevnu komunikaciju sa Zvezdarcima, zajednički dođemo do rešenja problema a svaka ideja ili projekat koji mogu dodatno da unaprede život, biće uzeti u razmatranje. Izgradnja novih vrtića, škola, prelazak na obnovljive izvore energije, kvalitetnije održavanje puteva na našoj opštini su prioritetni zadaci kojima ću biti posvećen u narednom periodu” izjavio je Mihailo Dosković u svom pozdravnom govoru nakon izbora za predsednika GO Zvezdara.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke na čelu sa Markom Popadićem čestita našem kolegi i prijatelju Mihailu Doskoviću i njegovom timu na današnjem izboru i pruža apsolutnu podršku u nameri da “Zvezdara sutra” bude najkvalitetnija opština za život u Beogradu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

nineteen + one =