“Moj vikend u Rumi” : Noćni život

Portal Glas Nacije u serijalu tekstova “Moj vikend u Rumi” vodi Vas na najlepša mesta koja možete posetiti u ovom gradu.

 Pitate se kuda večeras, gde izaći, gde je najbolji provod u Rumi? Ima dosta dobrih kafića, prometnih ali i onih ušuškanih, gde možete uživati ispijajući Vaše omiljeno piće.  U prijatnom ambijentu svakog objekta nalazi se široki asortiman pića, kao i muzika gde verujemo da za svakog ima po nešto. Tokom dana ispijajte na miru Vašu kafu ili neki drugi omiljeni napitak, a uveče izađite u dobar provod.

U centru grada možete biti ugošćeni i u letnjim baštama, koje su vrlo lepo opremljene i odmoriti se uz dobar letnji voćni kup ili sladoled. Kafić ili pivnica sa odličnom ponudom raznih vrsta vina ili točenih piva, na Vam je samo da odlučite. Ponuda je raznolika, barovi, kafići, picerije, restorani sa odličnom domaćom kuhinjom i prijatni domaćini učiniće da se osećate opušteno i prijatno.

Muzički program vikendom je i te kako zastupljen, gde mladi , a i oni malo stariji uživaju uz pesme svojih omiljenih izvođača.  Rashladite se najboljim koktelima , kvalitetnim rumovima, dobrim domaćim i stranim pivom i vinom. Ako želite dobar i kvalitetan provod, sigurno ste na pravom putu.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 × five =