Najmoderniji Beogradski buvljak stiže na pijacu Miljakovac

Za sve ljubitelje trgovine, uskoro se otvara novi “Beogradski buvljak” na Miljakovcu

Na pijaci “Miljakovac” zaživeće najmoderniji beogradski buvljak – mesto gde se tradicija susreće sa modernim trendovima, gde ćete pronaći sve što vam je potrebno, i još mnogo više!

Beogradski buvljak je već dugo poznat kao epicentar raznolike ponude, a sada, na pijaci Miljakovac, ovaj već legendarni koncept dobija potpuno novo lice i to nakon skoro tri decenije. Moderan prostor od 12.000 kvadratnih metara, sa preko 130 parking mesta, 230 novih tezgi i 60 novih lokala, sa pijačnim natkrivenim platoom od 4.000 kvadrata, savremenom pijačnom opremom, osvetljen, ovaj buvljak postaje pravi raj za šoping u svim vremenskim uslovima.

Jedinstvena karakteristika ovog buvljaka je bogata ponuda. Bilo da vam je potreban alat, moderan nameštaj, neobična rasveta ili pak tražite modernu garderobu, najlepši tekstil, neobične i retke predmete, na ovom buvljaku ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno. Bez obzira na vaše potrebe, ovo je mesto gde “nema da nema”.

Najvažnija prednost novog beogradskog buvljaka je njegova lokacija. Smešten je na raskršću velikih naselja kao što su Vidikovac, Miljakovac, Banjica, Banovo brdo, Žarkovo. Sada će više od 50.000 ljudi peške moći da stigne na novu lokaciju za 10 do 15 minuta. Trenutno postoji 9 linija gradskog prevoza (autobuske linije – 3A, 42 ,47, 50, 54, 59, 94, 502, 506), kao i linija “Beovoza”. Novi “Beogradski buvljak” je na samo 7 minuta vožnje od starog, što ga čini izuzetno pristupačnim svima koji su već navikli na čari tradicionalnog novobeogradskog buvljaka.

Ovo nije samo buvljak, već je prava trgovinska destinacija. S obzirom na raznolikost ponude i savremenu infrastrukturu, očekuje se da će ovo postati omiljeno mesto za šoping i druženje. Uvereni smo da će “Beogradski buvljak” biti nezaobilazno mesto za sve one koji traže izuzetnu ponudu i sjajnu atmosferu.

Spremite se, uskoro se otvara novi “Beogradski buvljak” gde nema ograničenja – dobro došli u svet “nema da nema”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × 1 =