Neka praznična bajka počne, Novogodišnji karavan „Dunav osiguranja“ kreće širom zemlje sa poklonima za mališane

Beograd, 21. decembar 2022. – Iz godine u godinu, Kompanija „Dunav osiguranje“ tokom praznika posebnu pažnju poklanja deci, kako bi im donela radost i izmamila osmehe. U sklopu tradicionalne novogodišnje akcije dodele paketića, praznični karavan sa brojnim darovima ove godine na put će krenuti sa Deda Mrazom, a preko 4.500 paketića putovaće ka brojnim gradovima i mestima u Srbiji, kako bi širili duh zimske čarolije.

Novogodišnji karavan „Dunav osiguranja“ krenuće iz Savskog parka, gde je smeštena najlepša zimska bajka, u kojoj će posetioci tokom praznika moći da uživaju u prazničnim događajima i veseloj atmosferi. Odatle će kombi opremljen slatkim darovima i igračkama krenuti na svoj put, kako bi do novogodišnje noći stigao do dece iz najudaljenijih mesta širom zemlje.
Pokloni će i ove godine ići onima kojima je tokom praznika potrebna posebna pažnja i podrška. Mališanima koji se nalaze u skoro 140 ustanova za nezbrinutu decu, udruženjima i centrima za socijalno staranje, specijalizovanim bolnicama za dečije bolesti, školama i prihvatilištima, Kompanija „Dunav“ na ovaj način želi da ulepša praznično raspoloženje i obraduje ih slatkim darovima.

Briga o deci i podrška koju „Dunav osiguranje“ pruža tokom cele godine kroz različite aktivnosti namenjene najmlađima temelj je odgovornog poslovanja i kompanijske misije. U sklopu projekta „Prijatelj od detinjstva“ iz godine u godinu grade se jače i čvršće veze sa onima na kojima budućnost ostaje, a tradicionalna novogodišnja akcija za mališane utkana je u ideji da dobra dela treba širiti, a prijateljstva jačati. Slanjem paketića širom zemlje, Kompanija „Dunav“ i ove godine pokazuje posvećenost društvenoj zajednici, čineći dobra dela i pomažući izgradnji lepšeg i humanijeg okruženja.

DUNAV OSIGURANJE / GLAS NACIJE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × three =