Nekada svetska lepotica, sada zavisnica i beskućnica: Niko je ne prepoznaje

Nove fotografije Loni Vilson su alarmante. Teška životna priča nekadašnje glumice i modela prati se godinama, bilo je nade da će joj neko pomoći da vrati život na kolosek, ali ove slike kažu da je situacija, nažalost, nepromenjena pa još i gora u odnosu na ranije fotografije.

Na novim slikama iz Kalifornije Lori Vilson izgleda potpuno iscrpljeno dok traži hranu po kontejnerima. Pomoć joj je neophodna i nadamo se da će ove footgrafije uticati na tamošnju javnost i njene nekadašnje prijatelje kako bi joj se pomoglo.

Priča o Loni Vilson dokaz je koliko se život može preokrenuti. Nekadašnja holivudska zvezda suočila se onom najsurovijom stranom realnosti, a svaki put kada pročitamo šta se to dogodilo sa njom nakon što je dosegla popularnost na svetskoj sceni, zastane nam knedla u grlu.

Loni Vilson važila je za kraljicu modnih pista, a popularnost joj je donosila milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvezde “Čuvara plaže” Džeremija Džeksona smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena sveta.

Naravno, ništa strašno što je izgubila “titule” svetske lepotice i poznatog modela, ali je strašno to što je upala u zamku poroka i ostala bez krova nad glavom.

Loni se borila sa zavisnošću od narkotika, a na dvogodišnji brak sa Džeremijem stavila tačku 2014. Pre dve godine prvi put su se u javnosti pojavile footgrafije nje kako traži hranu po kontejnerima u Los Anđelesu, bosonoga i iznurenog lica. Ni nalik onoj ženi koju smo gledali na naslovim stranama.

“Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa svojim prijateljima. Ide mi sasvim dobro. Ne želim da mi bilo ko pomaže… Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem nešto novca, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ima dosta toga”, rekla je ranije za britanski “San”.

Sunovratu Loni Vilson doprineo je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju gde je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fourteen − 13 =