NIKAD VEĆI ŠOK! Čovek sakrio 20.000 evra u KAMIN, a žena ga UPALILA – praznici im se PRETVORILI u NOĆNU MORU

Bračni par iz Italije uspeo da ostane bez svoje ušteđevine zbog bizarnog incidenta koji im se dogodio kod kuće. Naime, supug je sakrio ušteđevinu u obliku obveznica u kamin, a onda ga je žena, ne znajući da tu stoje, greškom upalila

Čovek je izjavio kako je mislio da je kamin sigurno mesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, ali nije računao na to da će njegova supruga odlučiti da ga upali nešto ranije nego inače.

– Moja žena nije znala da sam tamo sakrio obveznice u vrednosti od 20.000 evra. Svake godine pre paljenja vatre premeštam novac. Kada sam video plamen, skoro sam se onesvestio –  rekao je Italijan.

Novac izgoreo

Čovek kaže kako nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu nisu dotad zahtevale dodatno grejanje, no supruga je odlučila da kreira prazničnu atmosferu u domu te je upalila kamin.

Kada joj je muž rekao šta se nalazilo u kaminu, obveznice više nije bilo moguće sačuvati, a bračni par će verovatno zauvek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše italijanski list Il Messengero.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 − one =