Noćas ponovo napadnuti radnici „Gradske čistoće“

Beograd, 14. maj 2024. godine- Noćas, pola sata nakon ponoći, u toku radne smene, u Bulevaru Kralja Aleksandra, ispred broja 225 grupa nepoznatih mladića napala je vozača specijalnog vozila za pražnjenje podzemnih kontejnera S.S. i komunalnog radnika S.M. zaposlene u Sektoru deponovanja i reciklaže u JKP „Gradska čistoća“ Beograd.
Dok su obavljali svoj redovni posao prazneći podzemne kontejnere za reciklabilni otpad, dva mladića su fizički i vrebalno napala zaposlene u JKP „Gradska čistoća“, upućujući uvrede na nacionalnoj osnovi, a vozaču S.S. su naneli lakše telesne povrede.
Počinioci su pobegli sa lica mesta, a pripadnici MUP-a su u brzom roku izašli na teren i obavili uviđaj, dok je ekipa Hitne pomoći u najbržem roku sanirala povrede nosa vozača S.S.
Preduzeće će preduzeti sve neophodne zakonske mere kako bi zaštitilo svoje zaposlene, i neće tolerisati niti jedan vid nasilja.
Apelujemo na građane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika i vozača koji su vrlo često meta napada, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × 5 =