NOLE – SPARTANAC! Đoković skupio hrabrost da se okupa u LEDENOJ RECI! Ušao u EKSTREMNO hladnu vodu i odmah viknuo!

Novak Đoković već neko vreme boravi u Crnoj Gori, gde je i više nego aktivan.

Trenira kao da se priprema za poslednji grend slem u sezoni, iako je nepoznato da li će uopšte dobiti dozvolu da putuje u Sjedinjene Američke države, o čemu je i sam pričao.

U Crnoj Gori uživa sa porodicom i prijatlejima, a između ostalog je iskoristio priliku da se okupa u Ljutoj, ledenoj planinskoj reci, u kojoj je temperatura vode svega pet stepeni Celzijusovih, prenosi “Informer”.

Novak je skupljao hrabrost da se okupa u vodi izuzetno hladnoj za kupanje. Bodrio se, a nakon što je konačno ušao glasno je viknuo: Idemo!

Ovo, inače, nije prvi put da se Đoković kupa u ledenoj vodi, pošto se pre nekoliko godina kupao u hladnom planinskom potoku, po instrukcijama ekstremnog sportitse, Vima Hofa.

Podsetimo, Novak je nedugo nakon što je osvojio Vimbldon otišao u Crnu Goru, a jedan od napornih treninga bio je posebno zanimljiv. Na njemu je mogao da se vidi ozbiljan nivo tenisa ali i luda zabava u isto vreme, po čemu je srpski teniser jedinstven.

Neposredno po dolasku u Crnu Goru, Đoković je prisustvom oduševio publiku na koncertu Dina Merlina, a oprobao se i u nekoliko potpuno drugačijih sportova.

Kurir sport

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 + five =