Nova sezona “Karavana zimnice” počinje za vikend na pijaci „Đeram”

„Karavan zimnice“ u subotu i nedelju, 07. i 08. oktobra od 08 do 16 časova biće održan na pijaci „Đeram“, kojim JKP „Beogaradske pijace“ otpočinju devetu sezonu.

Pijaca „Đeram“ biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Beogradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

„Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku.
Ponesite cegere i 07. i 08. oktobra od 08 do 16 časova i posetite pijacu Đeram !

JKP „Beogradske pijace“ tradicija i kvalitet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve + 15 =