Nući spreman da očara; Dočekajte Novu godinu ispred Skupštine slušajući najnovije hitove

Zvezda mlađe populacije, Igor Panić Nući nastupiće ispred Narodne skupštine za doček Nove 2023. godine.

Prošle godine su desetine hiljada ljudi upravo ovde dočekali Novu godinu u Beogradu, a kažu da je vatromet i svetlosni performans sa Kule Beograd, novog simbola glavnog grada, bio dostojan onog sa Burdž Kalife.

Ove godine će se uz ekipu mladih pevača Mihajla Veruovića Vojaža, Igora Panića Nućija, Teodore Džehverović, Marine Perezović Zere i Gazda Paje zabavljati publika koja odluči da prisustvuje koncertu.

Ako ste planirali da uživate u Novoj godini ispred Skupštine pravo je vreme da krenete sa organizacijom i pripremama, a turisti neka na vreme rezervišu noćenje u Beogradu. Kao i svake godine Nova godina na Trgu biće posebna i nezaboravna, a svi koji se dvoume gde će poslaviti Novu godinu, sada je prilika da dočekaju prvo januarsko jutro u centru Beograda.

Prvi put ove godine bina će se prostirati od MTS Dvorane pa sve do Skupštine grada, a novogodišnju žurku otvoriće poznati DJ Majk Rajd, a u 21 čas svoj nastup započinje Zera, nakon toga ide Gazda Paja u 21.45h. Nući i Vojaž nastupaju od 22 i 30 časova, a nakon ponoći počinje nastup popularne Teodore Džehverović. Na konferenciji za novinare mladi izvođači su se zahvalili upravi Grada i istakli kako je velika čast pevati na Novu godinu ispred Skupštine.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − 19 =